Свет Случувања

(ВИДЕО) Багерист турна погрешна куќа, погледнете што се случи

Една екипа за рушење се нашла во незавидна ситуавија откако не ја сработила работата како што треба.

Користејќи голем багер почнале да рушат една зграда, но не знаеле дека сосема случајно ќе предизвикаат сериозна штета на соседниот објект.

Погледнете како изгледало: