Занимливости Македонија

Бренд од Македонија: За Шарпланинец нема зима! (ВИДЕО)

Македонски бренд број еден!

На фејсбук страната „zemjodelie.mk“ објавено е видео од два шарпланинци како се справуваат со силна зимска бура.

Затоа ова куче е македонски бренд број еден и ја заслужува секоја почит.

Погледнете:

Неговото Височество Шарпланинец.

Geplaatst door zemjodelie.mk op Donderdag 3 januari 2019