Кичево Случувања

Кичево денес руши рекорди во загаден воздух!

Нашиот град руши денес рекорди во загаден воздух, имено на познатата апликација “Мој Воздух” бевме на прво место на последното мерење во 19:00ч

П.с. само снег ќе не прочисти!