Култура Музика

Зеки „Boom“ растура на својата клавијатура

Да токму така, нашиот портал има доста пријатели, секогаш тука за промовирање на нашиот мелост во музиката.

Денес ви го претставуваме Зеки кој потекнува од Дебреште Прилепско и за себе вели дека со музиката е буквално 24 часа. 

Свое времено свири како соло клавијатурист, голем познавач на хармонија и комплетен музичар.

Може често пати да го видите во друштво на неговиот близок пријател Ален Хасановиќ.

AH продукција неодамна изработи спот за неговото прекрасно авторско дело насловено како „Boom“, кој за кратко време достигнува доста прегледи.

Во знак на благодарност за големата поддршка која е имаме од негова страна, промоција вршиме во вистинско светло на ова младо момче кое плени со својот шарм и талент.

Уживајте во неговото авторско дело и мајсторија: