Забава Занимливости

Земјата видена од вселената во 8К резолуција! (ВИДЕО)

Кога НАСА ќе објави видео од вселената, вистинско уживање е да се гледаат тие кадри по неколку пати.

Овој пат, вселенската агенција објави снимки од Меѓународната вселенска станица, од каде се нуди сосема поинаква перцепција на Земјата, нејзината атмосфера, ураганите на нашата планета, Месечината.