Свет Случувања

Камера 3 го сними моментот каде во Полициска станица влезе змија во ходникот. (ВИДЕО)

Во Тајланд, во зградата на една полициска станица, еден маж мирно чека да заврши некоја работа. Меѓутоа, во еден момент му се прикрадува змија.

Еве како изгледала борбата.