Забава Занимливости

(ФОТО) +18 Протекоа голи фотографии од Зоне Занфирова, клекната и на колена

Сите ја засакавме по филмот „Зона Замфирова“ но се ни се чини дека по овој филм мажите ќе ја засакаат уште повеќе.

Катарина Радивојевиќ го сними рускиот филм „Морфијум“ во 2008 година, и во него ја играше Екатарина Карловна. Секако не и беше дебитантско покажување на градите, но вака експлицитни сцени не очекуваше никој.

Не само што се покажа како од мајка родена, туку клекна и на коленици и одглуми орално задоволување на колегата.

Следниот проект и е филмот „Гневот на мртвите“ и ќе почекаме да видиме каква улога и намениле таму.

Vistina.mk