Култура Музика

(ВИДЕО) Нашиот Кичевчанец Зоран Стефаноски со свој трет музички проект

И официјално излезе третиот музички проект..

Зоран Стефаноски од Кичево со својот трет музички проект насловен како Empire Of Slaves, исто така зад себе има оставено уште два проекти насловени како The Beginning и Between Passion And Suffering.

Името е дојдено од тоа што реално значат за една голема империја на робови. 🙂

Член на авторските бендови Melissa и Vehementor исто така сезонски тапанар и во охридскиот хардкор бенд Hardfaced.

Тој зад себе има 8 песни снимени па како што ни кажа ексузивно за нашиот портал тие чекор по чекор ќе бидат официјално извадени сите во етер со свое видео.

Проследете го најновиот проект на нашиот успешен Кичевчанец: