Дома . Постови од Aleksandar Vrencovski

Aleksandar Vrencovski

5 ПОСТОВИ 0 КОМЕНТАРИ
16,530фановиLike

Припремите за „Car Show 2018“ во Кичево финализираат, очекуваме многу забава...

Финализираат последните подготовки за официјалниот втор по ред „Car Show 2018“ во Кичево во организација на „Car Club - Кичево“ Вредните момчиња речиси секој дневно...
Close