Кичево Случувања

ЕВН во Кичево: Денес времен прекин на електрична енергија

Денес во периодот од 09:00 до 16:30 часот, корисниците од ул.Гоце Делчев ќе бидат без електрична енергија, најавува ЕВН Македонија, поради подобрување на ел.мрежа.