Македонија Случувања

АМСМ: Намалена видливост поради магла на овие места

Намалена видливост поради појава на магла од 50 – 100 метри има на патните правци Скопје – Куманово, Куманово – Св. Николе, Неготино – Д. Капија, Велес – Штип, Велес – Катланово, од 10 – 20 метри на патниот правец Скопје – Тетово и од 30 – 50 метри на патниот правец Тетово – Гостивар..