Балкан Здравје Случувања

Дарко Лазиќ ќе мора да биде 72 часа под вештачка кома, бидејќи има преслаб организам и докторите не смеат да ризикуваат

После подолг период покрај неговата законска сопруга, денес им беше дозволено на родителите да го посетат Дарко Лазиќ, мајката Бранка и таткото Милан.

Неговата здравствена состојба е уште неизвесна, лекарите не можат да го транспортираат и да пружат повеќе влијание врз неговото здравје бидејќи како што кажаа неговиот организам е премногу слаб, и поради тој факт – анестезијата е дополнителен ризик.

Како што одлучиле фолкерот ќе биде 72 часа под вештачка кома, а понатаму докторите не произнесуваат информации…

Да се надеваме дека Дарко ќе издржи и биде подобар!