Живот Занимливости Кичево

Бамби стана хит, но мачорот „Коко“ од Кичево сам излага од дома (ВИДЕО)

После нашето споделување со јавноста на веќе популарното срнче БамБи од Белица – Кичевско на нашиот медиум, денес за прв пат бевме сведоци на една речиси „човечка“ особина, имено мачорот Коко од познато Кичевско семејство, кој има само 8 месеци, тежи 7 кг – сам ја отвора влезната врата, а потоа и ја затвора!

Погледнете за што станува збор: