Забава Занимливости

Вака најбрзо и најефикасно се одмрзнува ветробранското стакло во зима (ВИДЕО)

Со зимските денови и зимскиот студ, еден од секојдневните проблеми со кој се соочуваат барем оние кои редовно возат автомобил е смрзнатото ветробранско стакло, а неговото чистење и одмрзнување наутро, кога е најстудено, знае да биде навистина непријатно и здодевно.

Но, „за секоја болест мора да постои лек“, па така и за оваа. Еве го добитниот рецепт: Земете прскалка во која ќе има 2/3 медицински алкохол, 1/3 вода и една лажичка сјај за садови.