Забава Занимливости

Само што ќе гледате каде вози – ќе ви смрзне крвта (ВИДЕО)

Велосипедскиот „даунхил“ спуст на канјонот Фарвел, Британска Колумбија, САД, е вистинска беснотија која адреналинот го пушта „на најјако“.

Ride for your life

Farwell canyon – British Columbia, Canada

Geplaatst door Aurora Borealis Observatory – Visit Senja op Zaterdag 8 september 2018