Живот Здравје

Македонија на нозе: Да и помогнеме на Кате, треба пари за операција на рожница!

Пишува родител:

Мојата малолетна ќерка Катерина Рујковска на 25.10.2018 година има закажано посебен хирушки зафат пресадување на рожница (шареница) во Специјлната Болница Свети Вид во БЕОГРАД, а за таа операција потребни се 5000 илјади евра кои ние родителите не сме во можност да ги обезбедиме.

Затоа Ве молиме да ни помогнете.

Ви благодариме.

Семејството Рујковски.