Забава Занимливости

Ако често ви паѓа телефонот – ви треба „airbag“ за смартфони (ВИДЕО)

На Германците и кога не им оди баш многу во фудбалот, имаат барем уште триесет други полиња на кои се ѕверови и машинерија. Едно од нив е и технолошката иновативност. Еве го „airbeg“ системот за смартфони што го осмисли еден германски студент.

https://m.youtube.com/watch?v=DuKeodISvNA