Скопје Случувања

Хулиганска работа: Ги запалија палмите во дворот на клиниката од Жан Митрев (ВИДЕО)

Четири момчиња минувајќи во саботата вечерта пред дворот од клиниката на доктор Жан Митрев запалија една од палмите кои се посадени во рамки на хортикултурното и партерно уредување на дворното место. Во вториот наврат, ноќеска вторник спроти среда, стигнувајќи со сино возило и со маица како маскирна заштита, уште едни хулигани запалија друга палма на истото место.