Свет Случувања

За 13 секунди постигна неверојатна кражба во меѓуножјето (ВИДЕО)

Кога ќе погледнете како го извела ова, ќе останете вчудоневидени!

Едни од најдобрите крадци се карактеризираат со храброст, вештина и лукавост. Оваа жена ги поседува сите три квалитети, бидејќи за 13 секунди таа успеа да украде голем плазма телевизор.

Оваа снимка дојде од Костарика и на неа се гледа жената како го става големиот телевизор под здолништето и  излегува со него како ништо да не се случило. Како што дознаваме, никој не ја забележал оваа непозната жена како краде, но подоцна била откриена од безбедносните камери.

Кога ќе видите како го направила ова, ќе останете вчудоневидени.