Занимливости Свет Случувања

Најдоброто запросување некогаш видено. Другата година престапна беше? (ВИДЕО)

Секоја чест за овој млад веќе брачен пар за смислата на највозбудливото запросување.

Ајде машки свету, запросувајте… како што велат другата година престапна била! 😀