Кичево Случувања

Поради временските услови „Bacardi“ нема да врши достава на храна

Поради отежнатиот сообраќај и временските услови нашиот Lounge Bar „Bacardi“ периодично нема да врши достава на храна.

Со почит кон сите наши клиенти.

@Бакарди