Кичево Фотографија

Најубавата зимска фотографија на Кичево преку нашиот објектив (ФОТО)

Можеби една од најубавите фотографии од нашиот објектив направена во приквечерието на вчерашниот ден 11.01.2019.

Месност „Крушино“, поглед кон централното гратско подрачје, Илиница и Китино Кале.