Временска прогноза Кичево Случувања

Рано утрово Кичево со нов снежен поход на -2°C

Рано утрово Кичевчани се будат во нов снежен поход.

Како што најавуваат метео прогнозерите нашиот регион ќе биде исклучително алармантен, така што апелираме за поголемо внимание во сообраќајот.

Моментално температурата е 2 степени под нулата и ќе се движи во тој интервал до 0°.

За нови информации околу временската состојба – во текот на денот.

Имајте пријатен предпразничен работен ден, последен од седмицата која проаѓа.