Свет Случувања

Чекај сега – НЕ ТРЕБАШЕ ДА Е ВРЗАНА СО ЈАЖЕ? (ВИДЕО)

Или станува збор за некој друг вид на „скок“ за кој досега немаме чуено, или заборавија да ја врзат?? 

Пресудете:

Did he forget something ?😳

Geplaatst door Knowledge & Fun op Vrijdag 8 juni 2018