Забава Занимливости

„Истражи ја Норвешка“ – видео од кое ќе ви запре здивот

За убавините и природните дразби на Норвешка нема потреба да се арчат зборови. Има доволно видео материјал кој најдоследно ја пренесува таа природна раскош која ги полни зениците со убост и импресии.

Уживајте:

Norway from above

The most beautiful country in the world🎥 Explore Norway

Geplaatst door Aurora Borealis Observatory – Visit Senja op Zondag 3 juni 2018