Забава Занимливости

Кики Челинџ во Индија (ВИДЕО)

Музиката стига до секој крај на светот и кога една еуфорија ќе ги фати луѓето, тие не може да останат рамнодушни и да не земат учество во истата. Вака дечки од Индија прават „кики челинџ“.

Позитива на денот, дефинитивно: