Занимливости Кичево

Потребен дополнителен персонал за работа во Lounge Bar Bacardi

Кичевскиот Lounge Bar Bacardi ве известува дека има потреба од дополнителен персонал за работа.

Моментално располага со слободни места за Диспечери и доставувачи на храна.

Сите заинтересирани може да се информирате на телефонскиот број: 075/416-550, во просториите на објектот или во приватна порака на нашата официјална страница.

Со почит до сите заинтересирани!

Lounge Bar Bacardi
Porta.mk