Забава Занимливости

Јако бате! Го отвори пивото во скок со велосипед (ВИДЕО)

Отворањето на пиво со најразлични делови од телото или предмети, за многумина мажи претставува особено задоволство.

Сигурно во своето друштво имате барем еден пријател, кој се обидел на најразлични начини да го тргне капачето од пивското шише.

Но, дали сте виделе некој да отвора пиво со велосипед во скок?

Guy Opens Beer Bottle With Mountain Bike Jump

That's one way to open a beer! 🍺😳

Geplaatst door UNILAD op Donderdag 11 oktober 2018