Кичево Македонија Случувања

ИНФО+: Моментално 10 километарска колона на превој Стража

Моментално на превој Стража се формира 10 километарска колона која го отежнува движењето кон овој патен правец.

Апел до сите учесници во сообраќајот за поголемо внимание, придржување на поставената сигнализација како и семафорите за наизменично движење.