Кичево Настани Случувања

Викендов во Кичево повторно „Панаѓур“ на платото кај железничката станица

Како што пред малку нашата екипа забележа – доаѓаат комби и камиони полни со најразновидни обувки, предмети, автокозметика и облека.

Поставените тенди кои моментално се подготвуваат се доволна најава дека викендов ќе имаме „панаѓур“ на платото кај железничката станица во Кичево по седми пат на кој учествуваат трговци од целата земја.