Кичево Случувања

Ново во Кичево: Официјално отворање на CheckIn „Coffee & Snack Bar“

После подолго време во нашиот Кичевски етер, утре со работа стартува CheckIn – Coffee & Snack Bar.

Локалот се наоѓа веднаш спроти НОБ или по лесно кажано во непосредна близина на Бутик „Бебе“ во новата зграда на приземје.

Сабота 18.08.2018 со старт од 08:00ч започнуваме, ве поканува тимот на CheckIn, а ние посакуваме успешна работа и што повеќе гужва! 🙂

Кликнете присуствувам на официјалниот facebook настан