Кичево Случувања

Bacardi Lounge bar оди на заслужен временски колективен одмор

Lounge Bar Bacardi преку нашиот сервис ве известува дека во периодот од утре Недела 19.08.2018 до Четврток 30.08.2018 ќе биде на колективен годишен одмор.

Локалот со работа ќе одпочне во Петок 31.08.2018, до тогаш Ви посакуваме убави и блескави моменти, каде и да сте!

Колективот на Bacardi.