Забава Занимливости

Девојче го фрли телефонот на својот татко во вода за тој да ѝ посвети внимание (ВИДЕО)

4-годишната ќерка на еден руски рапер направи потег кој стана вирален хит.

Таа му го фрли телефонот на нејзиниот татко во вода за тој конечно да ѝ посвети време и внимание додека пловат на јахта. Активности со децата наместо зборување на телефон – гласаме ЗА!