Забава Хумор

Седете, кец: Овие се вистински дрва за географија (ВИДЕО)

Предизвикот беше да покажат каде се наоѓа една, било која држава, на светската мапа. Испадна дека не разликуваат континент од држава (не знаат оти Африка и Јужна Америка се континтенти), а за државите да не правиме муабет.

The Dumbing Down of America

The Dumbing Down of America

Geplaatst door Sharing The Gospel 101 op Zondag 29 juli 2018