Забава Занимливости

Ставиле iPhone 7 во вилицата на алигатор. Погледнете што се случило

Јутјуберот TechRax уште еднаш направи спектакл кога се во прашање необичните начини за уништување на Ајфон.

Овој пат, легендарниот Украинец се обидел да утврди кој е појак – Ајфон 7 или алигатор.

Погледнете го видеото: