Живот Кичево Случувања

ИСКРЕНО: Моето детство во „Девеана“ и сегашното на ќерка ми! (ФОТО)

Своја приказна на нашиот пријател Фатон од Кичево – гратско дете со харизма, кој зборува за себе и за животот во неколку карактери на Англиски јазик..

Snowy deveana, the place i grew up. I remember we would built our own sleighs and enjoy the snow. We were like 30 kids…

Geplaatst door Faton Aliu op Woensdag 9 januari 2019