Занимливости Свет Случувања

(ВИДЕО) Владимир Путин излегол од автомобил поради расплакано девојче:„Зошто плачеш?“

Претседателот на Русија Владимир Путин излегол од автомобилот за да се слика со девојче кое се расплакало зошто не успеало да направи селфи со претседателот на државата.

„Зошто плачеш?“, ја прашал Путин, прегрнувајќи го девојчето.

Жената која се наоѓала во придружба на детето повеќе пати му се заблагодари на Путин за овој гест.