Живот Македонија Настани Хроника

НАЈНОВО: Изјава на патник од автобусот – Сѐ се случи многу брзо.. (ВИДЕО)

Телевизија Клан доцна синоќа успеа да влезе на една од Kлиникитe каде што се xocпитaлизиpани пpeживeaнитe патници и да земе изјава од еден пaциeнт кој бил во автобусот:

Dëshmia e njërit prej udhëtarëve“Autobusi ishte i mbushur me udhëtar”

Geplaatst door Klan Macedonia Television op Woensdag 13 februari 2019