Свет Случувања

Еве службите во Јапонија како се „изненадени“ од снегот (ВИДЕО)

Погледнете го следното видео и видете Јапонија како држава колку е спремна, колкави наноси на снег не предизвикуваат никаков проблем за нивните служби за да ги доведат патиштата во возна состојба.