Забава Занимливости

„Кај си бе брат“ се откажува од мајка му: „Те нејќам појќе!“ (ВИДЕО)

Оти му ги фрлила алиштата и тоа за Бајрам. После се премисли оти, како што рече, „та ме роде“.

КАЈ СИ БЕ БРАТ СЕ ОТКАЖУВА ОД МАЈКА МУ !!!!ТАЗЕ ВИДЕО… 🙂

Geplaatst door Shilo Magazine Шило Магазин op Maandag 28 mei 2018