Забава Кичево Музика Настани

Кичевчани во предновогодишно издание на Спасен Сиљаноски и НОТА Бенд

Кичевчани и дел од нашата екипа во Сабота на 22.12 во предновогодишно издание својата успешна работа за оваа 2018 ќе ја заокружи во ресторан „Панорама“ каде за забавата ќе се погрижи естрадниот уметник Спасен Сиљаноски и младиот оркестар „НОТА Бенд“ кој успешно работи и ги полни локалите до последно место.

Сите кои се мислат каде за викендов, единствениот избор е токму тука, затоа резервирајте 071/326-885

Ви посакуваме пријатен викенд исполнет со позитивни моменти! 😀

Facebook настан ТУКА