Забава Случувања

Заврши наградната игра за #GalaxyS9+

Драги наши читатели.

Денес и официјално заврши закажаниот рок за наградната игра “Добиј и ти Samsung Galaxy S9+”

Благодарност до сите кои учествуваа, споделија и лајкуваа.

Следува процес на прелистување на базичната состојба на впишани (регуларни) учесници кои во целост ги проследиле правилата на игра.

Првичните прелиминарни учесници кои ќе се вртат во #random компјутерскиот барабан изнесува неверојатни над 480 фанови – кои искрено за нас е релативно изненадувачка бројка и пријатно изненадување, но само на еден среќата ќе му се насмевне, кому ќе дознаеме наскоро

Среќни новогодишни & божикни празници! 🎄🎁📱