Живот Забава

Татко за оскар: Најдоброто успивање бебе што сте го виделе! (ВИДЕО)

 Ај да ги разбиеме малку стереотипите дека татковците се постојано отсутни и помалку се грижат за своите деца.

Татко за оскар!