Случувања Спорт

Компилација од најстравични „нокаути“ во UFC (ВИДЕО)

Кога ударот ќе го погоди вистинското место во рамки на една UFC борба, нокаутот е неизбежен и стравичен. Еве го изборот на најопасни нокаути во историјата на UFC.