Забава Хумор

Дечкиве понесени во Новогодишна еуфорија – Фрлија петарда во фрижидер! (ВИДЕО)

Овие дечки, веројатно некаде од источна Европа, изгледа не го знаеја одговорот на тоа прашање, па решија да тестираат –

Што се случува кога ќе фрлите петарда во фрижидер, погледнете во видеото подолу! 🙂