Забава Занимливости

Можете ли да пронајдете куче на сликата? (ФОТО)

Една корисничка на социалната мрежа Фејсбук од Велика Британија сопственичка на кучето Амбер била на вообичаена прошетка со своето куче и го фотографирала камуфлирано во шумата. Мора да се признае, навистина е тешко да се пронајде…

Карен Форнос Клеин сопственичка на кучето Амбер со кое секојдневно оди на прошетка, на својот Фејсбук профил објавила фотографија на која Амбер перфектно се камуфлирал во шумата и им поставила задача на приајтелите да го пронајдат на сликата.

Сликата е споделена и на една Фејсбук група посветена за кучиња, а корисниците искрено се намачиле со потрагата…

Еве каде Амбер е камуфлиран во шумата!