Свет Случувања

ВОЗНЕМИРУВАЧКО: Турчин излезе да запали цигара, и тоа му беше последна за жал! (ВИДЕО)

Построгите прописи за забрана на пушењето на јавни места ги тераат зависници од никотин да го бараат своето мало место или својот агол.

Токму тоа го натера 42-годишниот турчин, во Петок во градот Караман, да излезе пред кафулето околу 18:30 часот по локално време.

Стоеше на скалите пред кафулето и повлече неколку дима пред да се случи трагедијата.

Со полна брзина, тој беше прегазен од мини-Форд, кој ги собра и жардинерите, како и 20-годишно девојче кое стоеше пред надзорните камери.

Несреќниот посетител на кафулето со помош на пожарникари беше изваден од под тркалата на автомобилот, не за жал не го спасија. Починал неколку часа подоцна во болница.

Во болница завршија и повредената девојка, но и возачот кој ја предизвика несреќата.