Забава Занимливости

Во Русија не ти викаат три пати, ако си паркирал повторно – ти сечи автомобил! (ВИДЕО)

Малку размислуваше што да направи па ја отвори колата…

Изнервирајте Русин ако смеете! Овој дечко од Ст. Петерсбург е снимен како го решава проблемот начерен “Лада” која зафати две паркинг места.

Од гепекот на колата извади електрична брусалица, стави наочари и почна да го сече задниот дел од автомобилот поради кој не можеше да се паркира.

Каква е реакцијата на сопственикот на колата, сеуште не знаеме, но можеме да претпоставиме. Барем дечкото што снимаше уживаше и му беше забавно додека го гледаше ова.

https://www.facebook.com/100002009558654/videos/1688271684583134/

Close
error: Содржините се забранети за копирање!