Кичево Случувања

Жена-крадец во Кичево хара по бутици, сопственикот апелира за внимание (ВИДЕО)

Една голема срамота за општеството во кое живееме, сопственикот апелира за поголемо внимание поготово во екот на летото, бидејќи повеќе луѓе гравитираат!

Случено во еден објект за облека во Кичево!

Погледнете и споделете нека се шират обезличените крадци кои се повеќе ги има, да одговараат!

Se barat novite lopovi vo kicevo ve molam spodeletego videoto

Geplaatst door Man Olten op Zaterdag 7 juli 2018