Кичево Случувања

„Bacardi“ Lounge Bar – Кичево објавува оглас за женски персонал за приготвување храна

Администрацијата од „Bacardi“ Lounge Bar – Кичево известува дека поради проширување на работната дејност во својот колегиум се отвори простор и за дополнителен персонал од жени, кои ќе бидат во редовен работен однос во кујна.

Предност ќе се зема предходно искуство во кујнскиот занает.

Аплицирајте уште веднаш и контактирајте не нам во приватна порака или на тел. број директно со надлежните на локалот: 075/416-550

Со почит.
Тим. Бакарди.